Om Musikkompaniet

Musikkompaniet i Oskarshamn AB är ett komplett ljud- och ljusuthyrningsföretag. Vi gör alltifrån mindre trubaduraftnar till mellanstora festivaler och konsertproduktioner med komplett ljud och ljus.

Vi utför även installationer av ljudutrustning i tex kyrkor och allmänna lokaler som sporthallar och samlingslokaler. Vi hyr också ut mobila scener för konserter och andra event.

Behöver du partytält, bord och stolar till festen så har vi även det. Liksom projektorer och dukar till konferensen.

Följande hör till våra leverantörer: Nexo, Prophon, Yamaha, A&H, Midas Pro, Sennheizer, Avolites, Jands, Robe, Okero, Prolyte, Stagemobil, Tama, Ampeg, Line6, Marshall, Panasonic.

HISTORIK

Musikkompaniet i Oskarshamn ägs och drivs av Johan Swärd. Företaget har sin bas i Oskarshamn och Kalmar län men har genom åren också haft ansvar för ljudet på turnéer runtom i Sverige och även utomlands.

Johan Swärd har gedigen erfarenhet av branschen. Redan 1982 fick han förtroendet på Ljungs Musik att starta upp ljuduthyrning för konserter och fester. 1992 tog han över butiken och fortsatte då att utveckla såväl butiken som ljuduthyrnings- och installationsverksamheten. 1998 såldes butiken och fokus lades helt på konserter, event och installationer. Sedan 2003 har Musikkompaniet också en komplett ljusuthyrningsdel. 2008 blev även mobila scener en del av utbudet.

JOHAN SWÄRD

070-517 43 41
johan@musikkompaniet.com

Senaste nytt

Läs våra senaste nyheter på vår Facebooksida.

Musikkompaniet på Facebook

Anlita oss

Vi har lång erfarenhet av ljud & ljus för stora och små tillställningar och hjälper er att lyckas med ert event.

info@musikkompaniet.com
070-517 43 41